Vanuit huis bestellen richt zich op de verkoop van (huis)dier artikelen en heeft een breed en diep assortiment met meer dan 6.500 artikelen.

Wij hebben veel kennis en ervaring in de (huis)dieren markt en kunnen uw vragen dan ook professioneel beantwoorden. Mochten wij het niet weten, dan kunnen onze leveranciers ons zeker van het juiste antwoord voorzien op uw vraag, welke wij dan uiteraard graag weer met u delen.

Assortiment Vanuit huis bestellen

Wij garanderen met ons ruime assortiment van meer dan 6500 artikelen dat we bijna alles in huis hebben op het gebied van (huis)dier voeding, apotheek gerelateerde producten voor uw huisdier en alle overige huisdier benodigdheden.

Naast het feit dat wij veel A-merken in ons assortiment hebben, bieden wij hiernaast ook nog een groot scala aan B-merken. Kijk voor het merken aanbod op onze merken pagina of zoekt u rustig in onze webwinkel naar het gewenste merk of product.

Met ruim over de honderd verschillende merken kan het haast niet missen dat wij het verkopen. Mocht er onverhoopt toch een product niet tussen staan? stuur onze klantenservice snel een bericht of het niet alsnog leverbaar is.

Naast het ruime assortiment blijven wij diverse merken en artikelen toevoegen aan ons assortiment. Vernieuwing van ons assortiment is waar wij voor staan en waar u als klant elke keer verrast kunt worden door de leuke nieuwe producten voor uw huisdier.