Vanuit huis bestellen kent een breed aanbod aan producten van diverse merken.

Hieronder ziet u per merk een stukje bedrijf informatie

8in1 is de producent van een breed assortiment aan producten voor de hond. Er zijn ruim 100 producten in verschillende productlijnen; van kauwbotten en shampoos tot aan glutenvrije snacks en oogreinigingssprays. 8in1 heeft snacks in drie lijnen, de Grills, Fillets en de Mini’s, de mini’s zijn glutenvrije snacks. De kauwbotten van 8in1 zijn voor zeer kleine, middelgrote en grote rassen. De botten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals kip, barbecue en beef. 8in1 Vitality zijn vitaminetabletten en zorgen ervoor dat de hond gezond blijft, een glanzende vacht houdt en heel veel energie heeft. De 8in1 Coaching, Care & Hygiëne lijn complementeren het assortiment van 8in1. Klik hier voor meer informatie.

Adaptil produceert feromonen en tabletten voor honden. Deze producten stellen honden op hun gemak tijdens nieuwe ervaringen en angstige situaties die vaak stress veroorzaken, voor zowel binnen als buiten en voor de korte en lange termijn. Adaptil wordt verkocht als spray, verdamper, halsband en er zijn tabletten. Klik hier voor meer informatie.

Advantix is een snelwerkend middel met een tweevoudige werking: het doodt vlooien, teken en luizen. Daarnaast werkt het afwerend tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Dit product mag uitsluitend bij honden gebruikt worden. De afwerende werking van Advantix vermindert het risico op vlooien. Het middel wordt aangebracht door pipetjes. Het assortiment bestaat uit producten gericht op de verschillen in het aantal kilo’s van de hond. 
Adventuros purina

Adventuros heeft snacks voor de avontuurlijke hond. De snacks werken als een beloning voor de hond. Er zijn enkele wilde smaken zoals buffel, zwijn en hert. Deze smaken zijn voor de honden een belevenis op zich, helemaal in de combinatie met een avontuurlijke trip. Avonturen versterken de band tussen de hond en het baasje. Klik hier voor meer informatie. 
Allspan

Allspan for Pets biedt hoogwaardige houtvezel bodembedekkers voor knaagdieren aan. De producten zijn dankzij een uitgekiend productieproces stofvrij en zeer absorberend, waardoor de omgeving voor uw huisdier hygiënisch en plezierig maakt. De geperste houtkorrels zijn geurbindend en dankzij de natuurlijke samenstelling bevat dit product geen schadelijke stoffen. Het product is biologisch afbreekbaar en gebruiksvriendelijk, voor zowel dier en mens. Klik hier voor meer informatie.