A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q      R     S     T     U     V     W     X     Y     Z

 

D

Dierenspeelgoedwinkel.nl

Dierenspeelgoedwinkel is gespecialiseerd in dierenspeelgoed en biedt een uitgebreid assortiment aan dierenspeelgoed voor honden, katten en vogels. Het assortiment van Dierenspeelgoedwinkel.nl is veelal exclusief en altijd tegen een lage prijs verkrijgbaar, zonder verzendkosten.

DierenwinkelXL.nl

DierenwinkelXL.nl is een moderne webshop voor al uw huisdierbenodigdheden. Het is ontstaan door samenwerking van drie dierenspeciaalzaakhouders met samen vier eigen winkels. Door bundeling van deze krachten en jarenlange ervaring is er een webshop ontstaan waar in totaal 117 jaar vakkennis in zit. De webshop wordt nog dagelijks aangevuld met nieuwe producten, waardoor er een ruim assortiment is met een goede service en snelle levering!

Discount4pets.nl

Discount4Pets is een online dierenwinkel. Bij Discount4Pets vindt men een zeer ruim assortiment aan dierproducten van bekende A-merken tot het huismerk Pittah. Bij Discount4pets is men aan het juiste adres voor alle benodigdheden voor honden, katten, knaagdieren of vogels.
Bestellingen worden snel en vertrouwd bezorgd door PostNL. Op werkdagen voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis. De bezorging is meestal gratis
Online betalen is niet alleen makkelijk, maar ook veilig. Alle bekende betaalmogelijkheden zijn beschikbaar en ja kan zelfs kiezen voor achteraf betalen. Niet tevreden over het ontvangen product? Dan kan het product probleemloos binnen 30 dagen retour gestuurd worden. Ervaar zelf het gemak van online bestellen en betalen bij Discount4Pets.
In 2012 is Discount4Pets verkozen tot de beste webwinkel Dier & Tuin in de categorie XS van de Thuiswinkel Awards. Klanten van Discount4Pets zijn zeer tevreden over de klantenservice, het prijsniveau, de acties en aanbiedingen en de prijs-kwaliteitverhouding (5* Trustpilot).

 

F

50five.nl

50five wil mensen inspireren hoe zij hun huis en leven comfortabeler kunnen maken. Een belangrijk aspect hierbij is smart home. Smart home bestaat uit producten als slimme thermostaten en Slimme verlichting. De doelgroepen zijn gepersonifieerd aan de hand van ‘life changing moments’, voorbeelden zijn jonge koppels die voor het eerst een huis kopen, een eerste baby krijgen, maar ook gepensioneerden die meer tijd te besteden hebben om hun huis en leven comfortabeler te maken.
Wat 50five uniek maakt is de expertise en support die zij leveren. Klanten kunnen kosteloos, via telefoon of email, gebruik maken van de installatie helpdesk. Deze bestaat uit experts die klanten door het installatieproces kunnen leiden. Alle producten zijn getest door 50five experts alvorens deze worden verkocht. 50five heeft de ambitie om de smart home expert te worden. Door strategische inkoop kunnen er aantrekkelijke vergoedingen worden geboden aan publishers.

 

M

MedPets.nl

Medpets.nl is onderdeel van Onlinepets B.V. – een snel groeiend van oorsprong e-commercebedrijf. Via de webshop Medpets.nl kunnen huisdiereigenaren geneesmiddelen, speciale (dieet)voeding, supplementen en verzorgingsproducten voor honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen en tuindieren online bestellen en laten thuisbezorgen. Het assortiment bestaat uit meer dan 5.000 producten ter bevordering van de gezondheid en het welzijn van huisdieren.

What do you want to do ?

New mail